Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 30.00 TL | 30.00 TL |
250 TL nin altındaki tutarlar için taksit yapılamamaktadır.
|
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 30.00 TL |
Havale / Eft | 30.00 TL |
Posta Çeki | 30.00 TL |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Televizyonun ve diğer iletişim araçlarının henüz keşfedilmediği dönemlerde, insanların en büyük eğlencesi öyküler ve masallardı. Havalar soğuyup tarlalardaki işler bitince, taşra ahalisi sobaların başına toplanır ve büyüklerin anlattıkları öykü ve masallarla eğlenirdi. Bu eserde yazar, Ukrayna halk öykülerini, eğlenceli bir mizansen içerisinde anlatmaktadır.
Karadeniz’in karşı yakasında bir çiftlikte yapılan akşam toplantılarında anlatılan öykülerin bazıları komik, bazıları ise ürkütücüdür. Öyküler güzel kızlar, yiğit delikanlılar, komplolar, cadılar, tekinsiz ormanlar, boyutlar arası yolculuklar ve büyülü define avları gibi ilgi çekici öğelerle doludur. Ayrıca yazarın, batıl inançlardan yaratılmış masalların yanı sıra batıla inanan insanlara yapılan komik oyunların da anlatıldığı öykülere yer vermesi, bu eseri eşsiz kılmaktadır.