Hiç mesaj bulunmadı
Taksit | Tutar | Toplam |
---|---|---|
Tek Çekim | 450.00 TL | 450.00 TL |
2 Taksit | 225.00 TL | 450.00 TL |
3 Taksit | 157.50 TL | 472.50 TL |
4 Taksit | 119.25 TL | 477.00 TL |
Ödeme Türü | Toplam Tutar |
---|---|
Diğer Kredi Kartları | 450.00 TL |
Havale / Eft | 450.00 TL |
Posta Çeki | 450.00 TL |
Kapıda Ödeme | 460.00 TL |
Kapıda ödemeli siparişlerde +10,00TL kapıda ödeme hizmet bedeli ilave edilir. |
- Vade farksız taksitler KOYU renkte gösterilmektedir.
- X+X şeklinde belritilen taksitler (Örneğin: 2+3) 2 taksit olarak işleme alınmakta ancak ilgili bankanın kampanyası dahilinde 2 taksit üzerinden işlem yapıldığı halde 2+3 yani 5 taksit olarak kartınıza ve ödemenize yansımaktadır. (2 taksit seçilmiş olsa bile banka kampanyası dahilinde ekstradan vade farkı eklenmeden işlem 5 taksite bölünmektedir.)
Dünya Yok Edici , Dünyaların Yok Edicisi ile tanışır.
Bin yıl önce Dianna , ölmek üzere olan kız kardeşini kurtarmak için Eoria çöllerinde hayatından vazgeçmişti. Kendisini duyabilecek herkesi çağırdıgında herhangi bir kabustan çok daha kötü bir canavarın cevap vermesini beklemiyordu . Şimdi Kaden ne isterse onu yapıyordu , bu onu avlayan yaratıklardan eski bir kalıntıyı korumak anlamına gelse bile.
Uzun zaman önce öldüğü ve unutulup gittiği düşünülen bir Kral.
Eski dünyada onun adı Samkiel’ di. Yeni dünyada ise Liam’dı ama tüm zamanlar boyunca değişmeyen tek bir unvanı vardı. Düşmanları için bir efsane , kendisine sadık olanlar için kurtarıcı ve Kral olan Dünya Yok Edici . Tanrılar Savaşı’ndan sonra dünyadan saklanarak kendini soyutlamıştı. Tacını ve sorumluluklarını reddetmiş , ona en çok ihtiyacı olanları ana gezegenlerinin ölümünün sonuçlarıyla baş başa bırakmıştı.
Ancak şimdi , değer verdiği kişilere yapılan bir saldırı , onu asla gitmek istemedigi bir diyara götürecek ve çok uzun zaman önce hapsettiğini düşündüğü bir düşmanla karşı karşıya getirecekti.
Zamandan çok daha eski olan düşmanlar , artık farklılıklarını bir kenara bırakmak ve hem dünyalarını hem de aradaki her diyarı kurtarmak umuduyla birlikte çalışmak zorundaydı.