Tonguç Akademi 9. Sınıf Dinamo Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası

79.00 TL
9786254220289
Stokta yok
Ürün Açıklaması
Tonguç Akademi 9. Sınıf Dinamo Türk Dili ve Edebiyatı Soru Bankası

Merhaba değerli arkadaşım,

Tonguç Yayınları’nın Dinamo Soru Bankaları seni harekete geçirecek. Aşama aşama karşılaşacağın her tür sorunun çözümünü öğreterek seni karşılaşacağın her tür sınava adım adım hazırlayacak.

Bu kitapta küçük adımlarla üniteleri tekrar edeceksin. Her üniteyi, MEB kazanımlarını göz önünde tutarak belirli sayıda alt konulara ayırdık. Her konu başlığında sana rehber olacak, konuyu pekiştirecek bir Rehber Soru ve bu sorunun Rehber Çözüm’ü bulunuyor. Bu rehber soru ile tüm konuyu tarayabileceksin. Rehber soruyu ve çözümünü iyi anlaman önemli. Çünkü daha sonra karşına çıkacak TESTRA bölümündeki 4 sorunun anahtarı rehber soruda. Testra bölümündeki dört soru ise çalıştığın konuyla alakalı en sık karşılaşacağın soru tiplerinden oluşuyor. Bunları çözerek konuya %100 hakim olacaksın.

Testra ile öğrendiğin, pekiştirdiğin ve farklı soru tiplerine alıştığın konuları bölüm testleriyle pekiştireceksin. Üniteyi tekrar etmek için Ünite Tekrar Testleri’ni çözmen gerekiyor. Ünite Tekrar Testleri, ünite başlığı altında öğrendiğin bütün alt konuları kapsayan ölçme seviyesi yüksek testler. Üniteye ne kadar hâkim olduğunu bu testler sayesinde göreceksin. Eksiklerini fark edecek, bildiklerini tekrar ederek etkili bir öğrenme gerçekleştireceksin.

Ünite tekrarını yaptıktan sonra ÖSYM Tarzı sorular seni bekliyor. Bu aşamada ÖSYM’nin güncel soru formatına uyumlu sorularla yüzleşerek üniversite sınavlarına hazırlanacaksın.

Yazılılarını da unutmadık. Okul yazılılarında en yüksek notları alabilmen için kitaba Yazılıya Hazırlık bölümleri ekledik. Burada yazılılarda karşılaşabileceğin boşluk doldurma, eşleştirme ya da klasik yazılı soruları bulunuyor. Her yazılıdan önce bu bölümlere göz atmanda fayda var!

Kitaptaki bütün soruların MEB kazanımlarına ve ÖSYM’nin güncel soru formatına %100 uyumlu olduğunu ve her sorunun çözüm videosuna TATS ile ulaşabileceğini unutma.

Takıldığın yerde Tonguç yanında

Türü: Soru Bankası

Sayfa Sayısı: 176

Soru Sayısı: 711
Yazar:
Sayfa:
176 Sayfa
Kağıt:
1.Hamur Kağıt
Boyut:
19.50x27.50 cm
Basım Yılı:
2022
Barkod:
9786254220289