1001 Soruda Paragraf Çözümlü Soru Bankası Cevdet Özsever (Kampanyalı)

110.00 TL
9916133933089
Stokta yok
Ürün Açıklaması
1001 Soruda Paragraf Çözümlü Soru Bankası Cevdet Özsever

1001 Soruda Paragraf adıyla çıkardığımız bu kitap; içeriği, soru çeşidi ve sayısı bakımından hem büyük bir boşluk dolduracak hem de öğrenciler için kıymetli bir başvuru kitabı olacaktır.

Sınavda sözel, eşit ağırlık ve sayısal alandaki tüm öğrenciler, paragraf sorularının öneminin tabii ki farkında ama birçok Türkçe kitabında bu konuda yetersiz soruların olmasından ve önyargılar nedeniyle paragraf sorularından nitelikli bir netice alınamamaktadır. Bu kitaptaki soruları çözerken farkında olmadan bir egzersiz yapmış olacak ve üniversite sınavında alacağınız puanı şimdiden şekillendirmiş olacaksınız. Zamanınızı ve enerjinizi her zaman çok isabetli kullanmalı ve kaynak seçimini oldukça dikkatli yapmak zorundasınız.

Cevdet Özsever Yayınları olarak lise müfredatı ve geçmiş yıllardaki sınav sorularını büyük bir titizlikle, en güzel alternatifleriyle analiz edip; yorum gücü ve öğreticiliği yüksek soruları ön plana çıkararak üniversite sınavına hazırlanan bir öğrencinin bütün beklentilerini karşılayacak bir şekilde kitaplarımızı hazırlamaya çalıştık.

Soruları tasarlarken soruların konu dağılımına, zorluk derecesine, sorulma sıklığına, müfredata uygunluğuna ve orijinal olmasına dikkat ettik. Cevdet Özsever Yayınları yöntem açısından en verimli olanı ortaya koymuş ve derslerin daha kolay öğrenilmesi için birçok kitabı TAMAMI ÇÖZÜMLÜ olarak hazırlamıştır. Soruların çözümleri yapılırken öğrencilerin en çok anladığı yöntemler kullanılmış ve öğrencilere pratik bilgiler verilmiştir. Bundan dolayı bütün soruların çözümlerini mutlaka incelemelisiniz.

Aynı zamanda konu anlatımlı niteliğinde olan bu kitabın bütün sorularını anlayarak çözdüğünüz takdirde üniversite sınavında çıkabilecek bütün paragraf sorularını rahatlıkla çözebilecek seviyeye ulaşmış olacaksınız ve değişik konular içeren parçalarla genel kültürünüze de katkı da bulunacaksınız.
Yazar:
Sayfa:
328 Sayfa
Kağıt:
1.Hamur Kağıt
Boyut:
19.50x27.50 cm
Barkod:
9916133933089